Siguldas toimus projekti RenoWave kohtumine

SA Võrumaa Arenduskeskus osaleb partnerina rahvusvahelises RenoWave projektis, mille eesmärk on toetada Läänemere piirkonna riikides korterelamute renoveerimise protsessi, pakkudes selleks kontseptsioone, tööriistu ja mudeleid.
12. – 14. september käisid RenoWave projektijuhid Jaanus Mark ja Siim Meeliste Lätimaal Siguldas riikidevahelisel töörühma kohtumisel, et analüüsida saavutatud tulemusi, panna paika ajakavas uusi samme renoveerimisteemade edendamiseks, tegeleda väljakutsete ja piloteerimistega.
Eesti, Läti, Leedu, Poola, Saksamaa, Rootsi ja Soome üheteistkümne organisatsiooni partneriga koostööprojekti kaasrahastajaks on Interreg Läänemere piirkonna programm.
Nimetatud projektist algatatud Koduomanike Kogu järgmine koosolek toimub 26. septembril kell 17.30 Võrumaa Arenduskeskuse II korruse saalis, Jüri tn 12
Kohtumisel on laual kaks teemat:
1. SEB panga ärikliendihaldur Dmitri Matin räägib renoveerimisprojektide rahastamisest, laenu taotlemise tingimustest ning taotlemise protsessist.
2. Kortermaja rekonstrueerimisprojekti maksumusest ja detailsemast eelarvest kõneleb äsja KredExi toetuse taotlemise protsessi läbinud ning Võru linnas rekonstrueerimist alustav KÜ Jüri 80 juhatuse esimees Argo Mõttus.
Kohvilaud on kaetud pool tundi varem ehk alates 17.00st.
Palun registreerige ennast kohtumisele 21. septembriks siin: https://forms.office.com/e/unepD9xw4Z
Nagu ikka on oodatud kõik koduomanikud, kes tunnevad, et teemad neid huvitavad.
Eelmise Koduomanike Kogu materjalid ning muu info projekti kohta on kättesaadav siin: https://vorumaa.ee/projekt/renowave/
Piltidel arenduskeskuse projektijuht Siim Meeliste Siguldas töötuba juhtimas. Fotod Jaanus Mark