Infopäev on teine sündmus kolmest sel aastal plaanis olevast menüüde planeerimise võimaluste tutvustusest.
25. veebruari praktilisel infopäeval käsitleme grupinõustamise vormis sügisel kehtima hakkavatele nõuetele vastava menüü tegemist.
Osalema on oodatud haridusasutuste kokad, majandusjuhid, koolitöötajad, hoolekogude esindajad, tervisenõukogu liikmed jne. Täpsema info sündmuse kohta saadame registreerunutele.
Koolitaja
Toitumisnõustaja ja toitumisterapeut Victoria Palusaar. Tutvu lektoriga.
Korraldaja: SA Võrumaa Arenduskeskus
Lisainfo: Kaja Kesküla, Mahe ja muhe projektijuht, telefon 56953206, mahekiri@gmail.com
Tegevus toimub projekti “Lõuna-Eesti aiasaaduste väärindamiskeskuse arendamine” tegevusena avaliku toitlustuse võrgustiku toetuseks.
