HaridusFest 2024

29.novembril 2024 toimub taas Võrumaa HaridusFest!

Võru maakonna HaridusFest eelinfo:

29.novembril 2024 toimub taas Võrumaa HaridusFest!

See ainulaadne sündmus toob kokku nii noored kui täiskasvanud, et toetada teadlikke õpi- ja karjäärivalikuid. HaridusFest on suurepärane võimalus saada vastused olulistele küsimustele:

  • Millist eriala valida? Kuhu edasi õppima minna?
  • Kuidas toetada oma last tema haridusteel? Milliseid võimalusi võiksid lapsevanemana teada?
  • Mida huvitavat on Võrumaa inimestel pakkuda? Jagame kogemusi, metoodikaid, uuringuid ja oskusi.
  • Mõtled karjääripöördest? Otsime koos uusi suundi ja inspireerivaid võimalusi!

Tule avasta, inspireeru ja leia enda jaoks uued võimalused!

Töötubades esinevad väga huvitavad inimesed väga põnevate kogemustega.

HaridusFest annab vastused nendele olulistele küsimustele ja palju enamgi! Päeva jooksul toimuvad mitmekülgsed töötoad, mis pakuvad avastamisrõõmu nii noortele kui ka täiskasvanutele, olenemata vanusest või huvist. Täpsemalt saad teada HaridusFesti veebileht: https://haridusfest.ee/ .

TEADUSALA – teaduse imelist maailma avavad Inge Varik, Irja Lutsar, Priit Jeenas, Katrin Männik, Marianne Haug, Kattri-Liis Eskla

INSPIRATSIOONIALA – oma teadmiste ja kogemustega inspireerivad Liina Kersna, Tom Rüütel, Birgit Leppik, Piret Potisepp

HEAOLU ALA – heaolust iseendas, meie peres ja asutustes avavad erinevate vaatenurkade alt Karel Saarna, Julia Laanemets, Küllike Hein, Veelika Jõgi, Pille Sõrmus, Liset Kivioja, Marie Jõgi, Evelyn Tuul, Illimar Pilt, Minni-Aia Utsal

ETTEVÕTLUSALA – ettevõtluse, majanduse, ettevõtlikkuse põnevust jagavad Glen Kelp, Karl Põder, Kadri Piho, Signe Ploom, Eveli Ausmees, Merino Lastik, Kristo Tuurmann, paneelarutelu ettevõtlikkusest

OSKUSTE ALA – saa osa ja löö käed külge: tööstuse digitehnika – AR prillid, masinaehitustehnoloogiad – keevitussimulaator, hoonete ehitus – Minumaja 1-2-3, Puittoodete tehnoloogia – viimistlussimulaator, glögi valmistamise töötuba, jätkusuutlik ettevõtluskorraldus- piirideta tootearendus.

EKSPONENDID – kogu informatsiooni ja loo kontakte: üldhariduskoolid, kutsehariduskoolid, kõrgkoolid, koolitusettevõtted, õppimisvõimalused välismaal.

Sündmus toimub Väimelas, Võrumaa Haridus- ja Tehnoloogiakeskuse tehnomajas, aadressil Pärna tee 22.

Lisame ka postri, kust leiad täpsema info esinejate ja töötubade kohta. Tule ja saa osa inspireerivast päevast, mis võib viia sind uute õpi- ja karjäärivõimalusteni!

Registreerimine töötubadesse algab 21.oktoobril. Registreerida saab kodulehel avaneva lingi kaudu nii individuaalselt kui ka gruppe.

Tule ise või kogu perega, klassiga, sõpradega, kollektiiviga.

 

Info: Kerli Kõiv, kerli.koiv@vorumaa.ee, tel 55603988

 

 

Võrumaa Haridus- ja Tehnoloogiakeskus EWERS
29.11.2024
9:00
Tasuta!
kerli.koiv@vorumaa.ee
55603988